Pers

Chinoh is een groothandel in decoratiemateriaal en manden. Op deze pagina leest u meer over onze geschiedenis en het merk Chinoh.

Chinoh - manden sinds 1972

Chinoh creëert een innovatieve collectie manden in diverse materialen en vormen, zowel voor geschenkverpakkingen, voor bloemen als voor het interieur. Wij volgen de laatste trends op de voet en ontwikkelen onze zomer- en wintercollectie op basis van een brede markt- en productkennis.

Chinoh verbetert voortdurend het aanbod en de service op basis van uw noden. Ons gepassioneerd en toegewijd team zweert bij een eerlijke en persoonlijke service. Dankzij onze ruime voorraad kan u steeds op een stipte en snelle levering rekenen. Kwaliteit en betrouwbaarheid gegarandeerd.

Geschiedenis Chinoh

1972
Sinds 1972 importeert Chinoh decoratieartikelen uit het Verre Oosten. In de beginjaren waren dat voornamelijk typisch Oosterse producten zoals kimono’s, Chinees porselein en Japanse lakartikelen.
1980
Begin de jaren ‘80 werd Chinoh overgenomen door Pol Desimpel, die rond de producten een groothandel uitbouwde. Door de jaren heen specialiseerde Chinoh zich steeds meer in manden.
1996
Midden jaren 90 kreeg Pol Desimpel assistentie van zijn dochter Josephine. Samen bouwden ze Chinoh verder uit tot een ware trendsetter in decoratie, verpakking en manden.
2010
In 2010 nam Josephine de fakkel definitief over van haar vader. Met de opening van een sfeervolle showroom in een oud stationsgebouw in Waregem, kreeg Chinoh er een belangrijke troef bij.

In de toekomst wil Chinoh zijn markt verder uitbreiden. Hiervoor zien wij vooral potentieel in Frankrijk en gaan wij resoluut voor marktverbreding in België. In onze voortdurende zoektocht naar innovatie willen wij inspelen op de vraag van klanten en hen kwaliteitsproducten op maat bieden. Klantgerichtheid en een vlekkeloze service vormen ook in de toekomst onze leidraad.